Excite

Waar kun je een laptop bestellen en pas later betalen?

Een laptop bestellen en pas later betalen is ideaal als je een nieuwe laptop nodig hebt, maar nog niet genoeg geld hebt. Natuurlijk kan later betalen en je laptop toch al ontvangen niet overal. Via internet heb je vaak wel de mogelijkheid om later te betalen. Als je bijvoorbeeld je nieuwe laptop bij een webshop zoals Bol.com bestelt, heb je de mogelijkheid om niet direct via iDeal te betalen, maar met een acceptgiro. Je krijgt bij je laptop dan een acceptgiro die je binnen veertien dagen moet betalen. In die twee weken heb je nog even de tijd om voor genoeg geld te zorgen.

Wil je meer tijd om je laptop te betalen, dan kun je je laptop ook op afbetaling kopen. Je betaalt je laptop dan bijvoorbeeld in 12 delen, elke maand een beetje. Het is ook mogelijk om pas een half jaar later, een jaar of anderhalf jaar later te betalen en toch al gebruik te maken van je laptop. Dit kan bijvoorbeeld bij BCC.

Als je er voor kiest om uitgesteld te betalen, kun je gewoon al genieten van je nieuwe laptop en tegelijkertijd sparen om het na een aantal maanden terug te betalen. Als je ervoor kiest om aan het einde van de termijn het bedrag in één keer te betalen, betaal je geen rente. Je kunt er ook voor kiezen om aan het einde van de termijn het bedrag in delen betalen, dan betaal je wel rente.

Als je ervoor hebt gekozen om je laptop pas na een half jaar, jaar of anderhalf jaar te betalen, maar je wil het de laptop toch eerder afbetalen, dan kan dat ook gewoon bij BCC. Je kunt altijd een deel van je laptop betalen, zonder dat het je iets extra's kost.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019