Excite

Je laptop in termijnen betalen?

Een laptop in termijnen betalen doe je over het algemeen als je echt een laptop nodig hebt maar er niet in één keer zoveel geld aan uit kunt geven. Daarbij wil je natuurlijk het liefst zo min mogelijk rente betalen over je termijnbetaling. Verder wil je niet in de schulden raken door je aankoop. Zorg daarom dat je je vooraf goed inleest in de werking van termijnbetaling.

Bij diverse grote winkels en winkelketens kun je tegenwoordig zonder extra kosten later betalen. Je kunt bijvoorbeeld nu een deel betalen en volgend jaar, zonder dat er extra rente wordt berekend. Het risico hiervan is dat je laptop binnen een jaar stuk kan gaan. Dat is zonde, want je moet dan nog een deel betalen terwijl je met de laptop niets meer kunt of met hoge reparatiekosten zit.

Zorg daarom dat je altijd een goede verzekering afsluit als je je laptop in termijnen gaat betalen. Zo weet je zeker dat je, terwijl je je laptop aan het afbetalen bent, nog altijd gebruik kan maken van je laptop. Ook scheelt het uiteindelijk geld om je goed te laten verzekeren. Ben je verzekerd, dan ben je namelijk veel minder kwijt aan eventuele dure reparaties. Vaak krijg je ook nog een leenlaptop als je laptop in reparatie is.

Tot slot moet je ook goed op de hoogte zijn van je financiële situatie. Kun je wel alle termijnen van je laptop betalen? Krijg je elke maand genoeg geld binnen om aan de betaling te voldoen? Pas als je hier ja op kunt antwoorden, kun je gaan kijken naar laptops die je in termijnen kunt betalen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021