Excite

Koop een laptop met ingebouwde webcam!

Een laptop met ingebouwde webcam heeft talloze voordelen. Zo heb je altijd je webcam bij je en kun je op elk willekeurig moment foto's nemen of een filmpje opnemen. Waar je met je mobiel alle informatie eerst moet overzetten op je laptop, heb je nu alles al gelijk op je computer staan. Kortom: een laptop met ingebouwde webcam biedt je genoeg mogelijkheden.

Doe meer met je ingebouwde webcam

Nieuw in internetland: Google+. Deze dienst van Google is ten tijde van dit artikel nog in opkomst en slechts voor een beperkt aantal mensen te gebruiken. Breidt dit zich echter uit, dan kun je je webcam gebruiken voor je eigen 'hangout'. Organiseer een online werkoverleg met collega's via Google+ en spreek elkaar via de ingebouwde webcam op je laptop. Waar je ook bent; zolang je internet hebt kun je met je laptop webcammen.

Vind de beste deal

Natuurlijk wil je voor je laptop - of het nu een ingebouwde webcam heeft of niet - nooit meer betalen dan nodig. Je kunt daarom wachten op aanbiedingen bij onder meer de MediaMarkt, of een wat oudere laptop met ingebouwde webcam kopen die lager geprijsd is. Je kunt er ook voor kiezen om online prijzen te vergelijken van diverse laptops. Let daarbij ook op de kwaliteit van de ingebouwde webcam.

Welke ingebouwde webcam?

Bij het bepalen van de kwaliteit van een ingebouwde webcam is het handig om reviews van gebruikers te lezen. Die worden op diverse vergelijkingswebsites getoond. Stel ook voor jezelf vast waar je de webcam voor gaat gebruiken. Wil je goede foto's maken? Kies er dan één met een hoge resolutie (aangegeven in pixels). Wil je alleen je gezicht kunnen laten zien terwijl je iets bespreekt? Dan maakt het aantal pixels al een stuk minder uit en kun je daarop besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019