Excite

Laptop inruilen voor upgrade

Een laptop inruilen: het klinkt zo eenvoudig, maar toch zijn er heel veel mensen die niet weten dat het kan. Zonde, want wat moet je met twee laptops, als je ook één exemplaar in kunt ruilen, om vervolgens korting te krijgen op je nieuwe?

Je laptop inruilen kan niet overal. Grote elektronicazaken zullen niet staan te springen om je oude laptop in te nemen en je korting te geven op een nieuw exemplaar. Wel kun je er natuurlijk altijd naar vragen; in sommige gevallen hebben winkels ook een aparte outletstore, waar tweedehands goederen verkocht worden. De grootste kans op het inruilen van je laptop heb je bij winkels die ook gebruikte laptops verkopen. Zij moeten hun koopwaar ergens vandaan halen en als jij het hebt, kun je daar een leuk bedrag voor krijgen. Als je een winkel vindt die zowel gebruikte als nieuwe laptops verkoopt, dan kun je je laptop ongetwijfeld inruilen voor een nieuw exemplaar.

Lukt het je niet om een combinatie te vinden? Ruil dan alleen je oude laptop in en gebruik het geld dat je daarvoor krijgt om een nieuwe aan te schaffen. Via internet kun je gemakkelijk tal van bedrijven vinden die laptops innemen. Als dat niet werkt, kun je altijd nog een advertentie op Marktplaats zetten; het kan dan iets langer duren voor je een koper hebt, maar de prijs die je ervoor krijgt is vaak wel weer hoger dan bij een handelaar. Op die manier heb je er dan toch een beetje voordeel van.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018