Excite

Mooie laptops voor 300 euro

Voor veel laptops is 300 euro pas de beginprijs; dan heb je eigenlijk nog helemaal niets. Toch is het niet zo dat een laptop per se zo duur hoeft te zijn. Als je slim weet te kiezen en ook genoegen neemt met een merk dat geen kapitalen uitgeeft aan reclamecampagnes, kun je soms net zo goed zitten als ieder ander. Bovendien zit je dan wel een stuk voordeliger en kun je makkelijker een nieuwe laptop kopen, als je zou willen.

In de webwinkel

Laptops van 300 euro zijn voor de handige zoeker gemakkelijk te vinden. Online maak je alvast een goede start. Alleen het zoeken op 'laptop 300 euro' levert je al miljoenen hits op. Heb je een voorkeur voor een bepaalde webwinkel? Kijk dan eerst daar; meestal kun je daar ook op prijs selecteren en kun je in één oogopslag zien of er een laptop te vinden is die binnen jouw budget past. Bijkomend voordeel: als alle aardig geprijsde laptops in één deel van de shop staan, kun je ze ook makkelijker met elkaar vergelijken.

Laptop versus netbook

Tussen de laptops van 300 euro of zelfs minder, zie je vaak ook netbooks. Deze laptops zijn net wat kleiner dan gewone laptops en daarmee heel compact. De functionaliteiten verschillen per toestel; het ene toestel heeft bijvoorbeeld een cd-rom drive, terwijl de andere alleen geschikt is voor USB. Kijk wat voor jou handig is en stem je keuze daar op af. Als je veel aan beeldbewerking doet, dan is een netbook waarschijnlijk sowieso iets minder handig, vanwege het veel kleinere scherm.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021