Excite

Laptoptas voor 12 inch laptops: stijlvol, hip en chique

Kies nu een hippe laptoptas voor jouw 12 inch laptop. Het voordeel van een 12 inch laptop is dat die makkelijker op te bergen is. Daardoor kan je een laptoptas aanschaffen waar je mee gezien mag worden.

Hip en stijlvol

Als eerste heb laptoptassen die lijken op chique kantoortassen. De tassen zijn van leer en hebben extra opbergvakken. Meer aandacht is besteed aan het opbergvak voor de laptop. Op deze manier hoeft jouw laptop niet tussen de andere spullen te zitten. Zo voorkom je schade aan de laptop. Het mooiste is dat de tas in eerste instantie oogt als een stijlvolle damestas. Daarin zit een opbergsysteem dat ideaal is voor jouw laptop.

Materiaal en kleur

Laptops met een 12 inch scherm zijn niet ontzettend zwaar. Voor deze laptops heb je keuze uit de opberghoezen of mooie tassen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit laptoptassen van vele kleuren met mooie prints gemaakt van het mooiste materiaal. Zowel de hoezen als de tassen zijn gemaakt van mooi glanzend leer. Op de website www.lataza.nl vind je laptoptassen voor alle doelgroepen.

Voor ieder wat wils

Weg met die zwarte saaie laptoptas. Nu kan je ook stralen met een laptoptas aan je schouder. Wanneer je na je werk na een etentje moet, verschijn je met een hippe of chique laptoptas waarmee je gezien mag worden. Voor iedereen is de ideale laptoptas te vinden, voor zakenmensen, studenten en jongeren.

Sportief en op reis

Eigenlijk kan je niet meer zonder laptop op stap. Zelfs wanneer je op reis gaat, kan je de laptop meenemen in de daarvoor speciale rugzakken. De rugzakken ogen als de moderne sportieve rugzakken. Deze tassen zijn ook bewerkt met schokbestendig schuim en een apart opbergvak. Ook de rugzakken tegenwoordig uitgerust om een laptop in mee te nemen.

Twijfel niet meer om je laptop mee te nemen. Zo hoef je niet te zoeken naar een computer of een internetcafé. Tegenwoordig kan je zonder problemen jouw laptop meenemen in de laptoptas die bij jou past. Met name voor jouw 12 inch laptop kan je voor de dag komen met een hippe stijlvolle laptoptas.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020