Excite

De perfecte laptoptas voor jouw 17.3 inch laptop

Een laptoptas voor een 17.3 inch laptop is zeker niet onmisbaar. Gezien de grootte van deze laptop is het geen overbodige luxe een goede tas aan te schaffen. Kies daarom voor een stevige tas, die makkelijk te vervoeren is en van goede kwaliteit. Een goede laptoptas houdt jouw 17.3 inch laptop keurig netjes.

Stevigheid

Een 17.3 inch laptop is geen kleine laptop. Daarom is het belangrijk een laptoptas aan te schaffen dat veel stevigheid biedt aan de laptop. Een goede stevige laptoptas bevat schokbestendige voering en een goede stevige schouderriem. Voor een zware 17.3 inch laptop heeft een laptoptas rubberen noppen voor antislip en bevatten de shuttles schokabsorberend materiaal.

De rolkoffer

Het dragen van een laptoptas is met een 17.3 inch laptop niet ideaal. Daarom is het ideaal dat laptoptassen ook te krijgen zijn als rolkoffer. De rijbare laptoptas heeft nog steeds de vorm van een standaard laptoptas, maar bevat ook twee wielen en een uittrekbaar handvat. Zo is het makkelijk de laptoptas te vervoeren in de overvolle stations of vliegvelden.

Het rugzakmodel

Het rugzakmodel lijkt op een normale rugzak, maar bevat een apart vak waar de 17.3 inch laptop in kan. De rugzak is bewerkt met extra schuimmateriaal voor stevigheid en bescherming van de laptop. Daarnaast zijn er nog andere vakken om overige spullen op te bergen, zodat deze niet de laptop beschadigen in de tas.

Kwaliteit

Een laptop is een kostbaar product en dat maakt het belangrijker een laptoptas aan te schaffen van goede kwaliteit. Om laptoptassen, merken en kwaliteiten te vergelijken kan je terecht op verschillende websites. Deze geven een goed overzicht van laptoptassen voor 17.3 inch laptops. Hierdoor kom je te weten welk materiaal goede kwaliteit is en welke prijs acceptabel is voor goede kwaliteit.

Kies voor een draagbare laptoptas voor jouw 17.3 inch laptop. Er is genoeg keus uit verschillende modellen dus voorkom schade aan je laptop en jezelf en koop een laptoptas.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020