Excite

Koop en laptoptas voor op de fiets

Laptoptas voor je fiets nodig? Steeds meer aanbieders maken speciale tassen waarmee je je laptop veilig en makkelijk kunt vervoeren. Sterker nog; er zijn zelfs laptoptassen die je zowel op de fiets kunt gebruiken als voor elke andere gelegenheid.

Let goed op de maat!Als je een laptoptas voor je fiets wil kopen, moet je goed opletten dat je de juiste maat te pakken hebt. Hiervoor kijk je naar de schermgrootte van je laptop. Deze wordt in de meeste gevallen weergegeven in inches. Heb je een leuke laptoptas gevonden, dan staat bij de omschrijving voor welke schermgroottes deze geschikt is.

Bij een laptoptas voor je fiets wil je natuurlijk ook controleren of je fiets geschikt is. Veel laptoptassen die speciaal voor fietsen zijn gemaakt, hebben een kliksysteem voor de bagagedrager. Mountainbikes en vouwfietsen zijn om deze reden zelden geschikt voor een fietstas voor de laptop. Heb je geen bagagedragers, dan moet je op zoek naar een specifieke laptoptas die ook bijvoorbeeld voor op je stuur bevestigd kan worden.

De ZweiEen echt unieke laptoptas voor je fiets en voor wat voor gelegenheid dan ook is de Zwei. Je kunt deze tas gebruiken als schoudertas, handtas, boodschappentas en natuurlijk als laptoptas voor op de fiets. Er zit namelijk een speciaal kliksysteem op de tas waardoor je hem zo op je fiets kunt vastklikken. Ook handig: je kunt de Zwei prima afsluiten, zodat iemand niet zomaar iets uit je tas jat.

Wil je de Zwei in actie zien? Zoek dan via youtube.com eens op 'Zwei bags'.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020