Excite

Leuke filmpjes kijk je online

Leuke filmpjes zijn overal online te vinden. Het aanbod is echter zo groot, dat het vaak lastig is om precies te vinden wat je leuk vindt. Gelukkig zijn er handige tips en trucs om de filmpjes te vinden waar jij mee gaat scoren.

YouTubeEr is geen twijfel over mogelijk; op YouTube zijn de meeste filmpjes te vinden. Elke seconde worden er weer miljoenen geüpload naar deze videodatabank. Dat betekent dat hier ook veel leuks is te vinden. Gelukkig werkt YouTube met beoordelingen. Is een video goed beoordeeld, dan weet je dat hij ook echt grappig is. Zoek eens op 'funny videos' of gewoon op 'funny' en dan krijg je al een hele lijst. Nu al een klassieker? Zoek op 'Bob Marley baby'.

DumpertElke dag wordt er in Nederland en België massaal gekeken op Dumpert.nl. Hier vind je de hoogst beoordeelde filmpjes van de dag. Af en toe zijn ze lichtelijk grof, maar over het algemeen kun je hier je lol op. In het menu kun je ook kiezen voor 'toppers'. De top vijf verandert ook elke dag, zodat je steeds wat anders kunt bekijken.

Meer aanbodEr zijn talloze websites, zoals leukefilmpjes.nl, grappigefilmpjes.net, ongein.nl en daar varianten op, die beweren elke dag de leukste filmpjes te laten zien. Vind tussen dit aanbod jouw favoriete website en je kunt deze opslaan in je favorieten. Zo heb je elke dag een aanbod leuke filmpjes die passen bij jouw gevoel voor humor.

Terug naar YouTubeVeel externe sites linken naar filmpjes op YouTube. Maak je een account aan op YouTube, dan kun je je lievelingsfilmpjes opslaan. Zo blijven de leukste filmpjes altijd gekoppeld aan je profiel en kun je ze gemakkelijk terugvinden als je ze aan iemand anders wil laten zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018