Excite

Maak de perfecte portretfoto!

Is het mogelijk om de perfecte portretfoto te maken? Ja, dat is mogelijk. Zeker met behulp van handige applicaties op het internet. Monjee.com is zo'n applicatie. De website maakt het erg makkelijk en erg praktisch om foto's van gezichten te analyseren, te bewerken of zelfs samen te voegen tot een gezicht.

Monjee.com is het beste van het beste op het gebied van het bewerken van portretfoto's. De eerste optie is om het gezicht aan te passen. Ouder of jonger maken, knapper of lelijker, dikker of dunner, het behoort allemaal tot de opties. Daarnaast is het ook mogelijk om gezichten samen te voegen, tatoeages toe te voegen, of een bril op het gezicht te zetten. Tot slot kan Monjee.com een analyse maken over de aantrekkelijkheid van het gezicht. Handig en leuk, dus!

Maar daarmee is je portretfoto nog niet helemaal af. De foto is dan wel klaar, maar de presentatie moet nog verzorgd worden. Daarvoor zorgt Framer. De website zorgt er voor dat je heel makkelijk en heel snel de juiste lijst om je foto heen plaatst. Digitaal, wel te verstaan. Zo komt je portretfoto nog beter naar voren!

Afbeelding: Flickr, XXX

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020