Excite

Maak een boek van je Tweets

Natuurlijk, je zit op Twitter en je bent een literair genie. De tweets die je schrijft zijn pure pareltjes. Prachtige zinsneden en schitterende beelden, en dat allemaal in 140 karakters. Dan is Tweetbook echt voor jou!

Met Tweetbook kun je heel handig jouw tweets omvormen tot een boekwerk. Je krijgt het boekje digitaal in PDF-formaat. Hartstikke handig, want zo'n PDF zal nooit 'over capacity' zijn, uiteraard. Bovendien kun je het makkelijk printen en verspreiden onder liefhebbers van je tweets.

Het maken van een boekje van je tweets is simpel. Het is een kwestie van inloggen via oAuth en Tweetbook doet de rest. Daarbij hoef je geen wachtwoord af te geven. Tweetbook leest alleen je tweets, maar logt niet in je account. Bovendien is het gratis.

Behalve een manier om je prachtige taalkunsten te verspreiden, is Tweetbook ook een handige back-up tool. Je hebt je tweets niet alleen in PDF, maar kunt ook een XML-bestand krijgen. Maar goed, de optie om het Tweetbook te delen met je vrienden is uiteraard de leukste functie.

Tweetbook heeft een hele simpele interface en kent ook geen reclame. Het is vooral een fun tool voor Twitter. Commercieel kun je het niet noemen. Hoewel het mogelijk is om geld te doneren, komt de teller nog niet eens tot $100 dollar. Voorlopig zal Google er dus nog wel even vanaf blijven.

Alvast een grote tip van ons. Zorg dat je een back-up maakt van al je tweets voordat de teller bij 3200 is (de teller staat op de homepage van je account, in de rechterkolom). Twitter bewaart namelijk niet meer dan 3200 van je Tweets. Tweetbook to the rescue!

Afbeelding: Tweetbook.in

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020