Excite

Maak kinderen van alle leeftijden blij met een virtueel bezoek van de kerstman!

Rond de kerstdagen verschijnen er weer allerlei leuke applicaties online die kerst als thema hebben. Altijd leuk. Zo kun je de kerstman een boodschap over laten brengen bij een bekende. Met behulp van een keuzemenu kun je de kerstman je vriend vertellen dat je blij bent dat hij gestopt is met roken of je vriendin duidelijk maken dat ze moet stoppen met chocolade eten. Wordt netjes afgeleverd in hun mailbox, waarna jouw 'slachtoffer' de persoonlijke boodschap van de kerstman kan afspelen.

Ook leuk is om jezelf om te toveren tot elfje. Want zoals Sinterklaas geholpen wordt door Zwarte Pieten, zo wordt de kerstman geholpen door zijn elfjes. Je eigen hoofd op een elfenlichaam zien, doe je bij ElfYourself. Klik op Start en de rest volgt vanzelf. Even een leuke foto uitzoeken van jezelf en uiteraard je creatie rondsturen naar je familieleden tijdens kerst.

Tot slot nog een leuke kerstsite voor de kinderen. Want ook kinderen kunnen vermaak online vinden met leuke spelletjes. Uiteraard zijn de spelletjes voorzien van een kerstthema. In een fictief dorp kunnen de kinderen op gebouwen klikken en de achterliggende spelletjes spelen. Allemaal online spelletjes met een kerst- of winterthema. De site is wel in het Engels, dus wellicht moet u uw kind af en toe helpen bij de spelletjes. Veel kerstplezier!

Afbeelding: Flickr, Matti Mattila

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020