Excite

Maak met Magix je eigen website, foto's en video's

De multimedia software van Magix maakt het voor iedereen mogelijk foto's, video's, websites en muziek te maken. Hiervoor hoef je geen professional te zijn. De software programma's van Magix zijn voor iedereen geschikt.

Fotobewerking met Magix

Met de Magix Photo & Graphic Designer kan je heel snel en gemakkelijk foto's bewerken. Hiermee kan je het volgende:

  • foto's bewerken en artistiek vormgeven
  • illustraties maken
  • 3D-illustraties maken zoals logo's
  • Documenten als brochures maken
  • Animaties maken

Dit programma is ideaal als je in je vrije tijd je bezig wilt houden met grafisch ontwerpen. Wat je maakt met Magix ziet er professioneel uit dankzij de uitgebreide ontwerpsjablonen en desktop publishing. Alle mogelijkheden zijn verwerkt in één programma, waardoor je alle handelingen zo onder de knie hebt.

Website maken met Magix

Magix maakt het ook mogelijk geheel zelf websites te ontwerpen. Magix heeft allerlei software waarmee je websites kan maken. Magix Web Designer is er een van. In dit programma maak je gebruik van ontwerpsjablonen die je geheel naar eigen smaak kan aanpassen. Het programma Magix Web Designer 7 Premium geeft nog meer creatieve vrijheid. Deze bevat veel meer ontwerpsjablonen, maar ook de mogelijkheid van grafisch ontwerpen en uitgebreidere beeldbewerking.

Je eigen video's en films met Magix

Zijn foto's voor jou niet genoeg? Dan kan je met Magix ook je eigen video's optimaliseren met de software Magix Video Easy of Magix Video Deluxe. De Magix Video Easy is geschikt voor beginners. Je eigen opnames kan je zelf samenstellen tot een mooie film met effecten, tekst, commentaar en achtergrondmuziek. De Magix Video Deluxe heeft drie versies: MX, Plus en Premium. Deze bieden opeenvolgend steeds meer op het gebied van videomontage. Zo bevatten de Plus en Premium versie MultiCam-editing als je gebruik maakt van twee camera's.

Eigen websitebeheer met Magix

Magix maakt het mogelijk je eigen website helemaal zelf te beheren. Je ontwerpt je eigen website, met daarop foto's die door jou zelf gemaakt en bewerkt zijn en je eigen gemonteerde films. Het logo, de effecten en de teksten zijn ook geheel door jou zelf ontworpen. Wanneer je helemaal gepakt bent door Magix kan je zelfs je computer geheel laten ondersteunen door de software van Magix.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020