Excite

Man krijgt 1 miljoen dollar dankzij oproep op Youtube

In het filmpje op Youtube, dat je hier kunt bekijken, riep comedian Craig Rowin een miljonair op om hem een miljoen dollar te geven. Hij zei dat ze genoeg verdienden en vroeg maar om 1 miljoen dollar. Hij spreekt in het filmpje verschillende bekende miljonairs aan, zoals Steven Spielberg, Lady Gaga en Nelson Mandela. Ook richt hij zich tot de zoontjes van Will Smith met de woorden: “jullie zijn heel erg rijk.”

Bij de video werd een reactie geplaatst door ene Benjamin. Hij laat weten dat hij het een goede stunt vindt en belooft hem 1 miljoen dollar te zullen geven. In verdere reacties vragen nog meer mensen, nu aan Rowin zelf, om wat dollars. Tegenover de New York Daily News gaf Rowin aan dat hij het misschien niet verdient. ‘Maar er is al zoveel rijkdom, dan mag ik ook wel wat hebben.’

In een nieuwe video die hij een paar dagen geleden plaatste, zegt hij dat hij de gevraagde 1 miljoen dollar binnenkort echt zal krijgen. Benjamin heeft hem met een voicemailbericht en een aangetekende brief van zijn advocaat toegezegd dat Rowin 1 miljoen dollar rijker zal worden. Op 2 februari zal het geld live aan hem overhandigd worden. Of Craig Rowin zijn miljoen werkelijk zal krijgen, is dus nog afwachten. Zijn bekendheid als comedian is in ieder geval een feit.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020