Excite

Met PiZap gratis grappige foto's maken

Het is onmogelijk met een strak gezicht door te blijven werken als je met zogenaamde Fun-photos bezig bent. In navolging van onze eerdere bespreking van Picnik, waarmee je snel en gemakkelijk foto's kan bewerken, brengen we nu PiZap.com onder de aandacht. Ook deze gratis site helpt je bij het bewerken van foto's, maar met PiZap kan je gekke draaien geven aan je foto's en tekstballonnen, hartjes en stickers toevoegen. Ook heb je bijna alle mogelijkheden van Paint onder de vingers, dus kan je van je foto's iets héél geks maken.

De mogelijkheden van PiZap zijn enorm en ermee aan de slag gaan is een leuk tijdverdrijf. Op een "artistieke" manier zorgt foto's bewerken met pizap voor de ergste lachbuien. Als je klaar bent, kan je de foto in een galerij zetten, maar kan je natuurlijk ook downloaden. Ook kan je naar bijvoorbeeld Facebook wegschrijven.

Ook deze website geeft natuurlijk niet alle mogelijkheden van geavanceerde fotobewerkingspakketten, maar voor simpele taken of gewoon voor de lol is PiZap ideaal.

Link bij het artikel: http://www.pizap.com/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020