Excite

Milieuvriendelijk printen met Brother tonercartridges

Printers en kopieermachines hebben in de afgelopen decennia grote ontwikkelingen doorgemaakt. In eerste instantie waren het grote apparaten, die alleen binnen hele grote bedrijven gebruikt konden worden. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelde en de printers en kopieermachines daarmee goedkoper in gebruik werden, werden ze ook steeds beter bereikbaar voor kleine bedrijven of zelfs particulier gebruik. En inmiddels heeft een nieuwe trend zich weer ingezet: helemaal niet of anders zo milieuvriendelijk mogelijk printen.

Helemaal niet printen klinkt natuurlijk het beste, maar dat is niet overal mogelijk. In veel gevallen is het noodzakelijk, handig of echt gewoon heel prettig om iets op papier te hebben. En dat hoeft dan echt niet direct milieuonvriendelijk te zijn. Allereerst kun je natuurlijk voor gerecycled papier kiezen. Dat belast het milieu veel minder dan 'gewoon' gebleekt papier. Daarnaast kun je verstandige keuzes maken als het gaat om tonercartridges. Een voorbeeld? De Brother cartridges van TonerPartner.nl.

Toners van Brother gaan lang mee. De afdrukken blijven tot zelfs wel 100 jaar behouden. Eén keer printen is dus genoeg. Daarnaast bevatten de cartridges geen olie en wordt er bij de ontwikkeling alles aan gedaan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken.

Datzelfde geldt voor TonerPartner.nl. Als dé leverancier voor tonercartridges van tal van topmerken levert dit bedrijf altijd toners die optimaal resultaat leveren in elke printer of kopieermachine. Kortom; elke investering levert een uitstekend rendement op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021