Excite

Motorola komt met nieuwe tablet

Motorola heeft bekend gemaakt dat zijn eerste tablet er zal komen met de naam Xoom. Motorola Xoom zal op Honeycomb draaien, een speciale versie van Android voor tablets. De tablet zal veel functies hebben, zoals een 2 megapixel camera die kan worden gebruikt voor videoberichten. Ook is er een 5 megapixel camera die beelden kan opnemen in 720p Hd.

Ook heeft de Motorola Xoom WiFi en heb je de mogelijkheid om E-books te lezen. Tevens kun je Apps downloaden vanaf de Android Market en heb je de beschikking over Google Maps. Het scherm van de tablet heeft een 1280x1280 formaat en een handig touchscreen. Er zit Adobe Flash Player op, die helpt om content te laten zien.

De Xoom wordt verwacht aan het einde van het eerste kwartaal van 2011. In het tweede kwartaal zal er en Motorola Xoom komen met meer opslagruimte en misschien zelfs meer functies.

Motorola heeft de Xoom bekend gemaakt tijdens een persconferentie op de CES 2011. Eerder waren er al hints gegeven dat Motorola inderdaad met een tablet zou komen. Eerder deze maand liet Google al een prototype zien van Motorola met Honeycomb erop.

Hoeveel de Xoom gaat kosten is nog niet bekend. Er wordt verwacht dat Motorola de komende tijd meer bekend zal maken over deze nieuwe tablet. Wellicht dat we dan ook meer te weten krijgen over andere functies op deze tablet.

Afbeelding: Flickr, gebruiker osde-info

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019