Excite

Wat zijn multiplayer games?

Wat zijn multiplayer games? Wat valt er allemaal onder en waarom zijn deze games zo leuk? Er zijn verschillende soorten multiplayer games.

Wat zijn multiplayer games?

Multiplayer games zijn spellen die je met meerdere mensen kunt spelen. Vaak speel je tegen elkaar en is het de bedoeling om te winnen van de ander. Dit soort spellen zijn doorgaans erg leuk, omdat je een beetje tegen elkaar strijdt. De meeste multiplayer games kun je ook alleen spelen, je speelt dan tegen de computer. Je kunt bijvoorbeeld racegames doen, of vechtgames, of leuke partygames spelen en je tegenstander proberen te verslaan.

Racegames

Bij racegames is het de bedoeling om als eerste over de finish te komen. Je doet mee aan een race en dit kan met allerlei voertuigen zijn. Denk aan autoracen, motorracen of karten. Soms heb je besturing die eruit ziet als een stuur om echt het racegevoel te hebben. Het is natuurlijk erg leuk om tegen elkaar te strijden.

Vechtspellen

Bij vechtspellen kun je tegen elkaar vechten en proberen elkaar knock-out te slaan. Veel spellen hebben speciale moves, waarbij je bijvoorbeeld met ijs kunt gooien of waarbij er vlammen uit je handen komen. Het is natuurlijk een leuke uitdaging om van de ander te winnen.

Party games

Party games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je hebt vaak een soort spelbord en je speelt minigames met elkaar. De persoon die de minigame het beste speelt, wint de rond en daarmee punten. Je kunt party games soms met wel acht mensen spelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020