Excite

MusicLink: complete albums beluisteren voor het kopen

Wil je weten of een album echt goed is, voor je het koopt? Dan kun je op verschillende websites fragmenten van pak ‘m beet een halve minuut luisteren. Wie daar nog niet genoeg aan heeft, gebruikt gewoon MusicLink. MusicLink geeft je de mogelijkheid om complete albums te luisteren, voor je ze koopt. Wel zo handig!

De tool is opgezet door GrooveShark en Amazon en met behulp van een handige widget kun je aan de hand van de naam van de artiest of het album zo alle tracks van het album vinden. Hier kun je vervolgens naar luisteren, zonder dat ze onderbroken worden door reclames of andere boodschappen. Lijkt het album je wat? Dan kun je deze natuurlijk rechtstreeks via Amazon bestellen.

Als je graag wat nieuwe muziek wilt kopen, maar je hebt geen idee wat, dan kun je gebruik maken van de suggesties van Amazon. Die zijn gebaseerd op de albums die het meest geluisterd worden door andere klanten.

Via de website, MusicLink.FM, kun je bovendien gemakkelijk de koppeling met Facebook maken. Zo verspreid je jouw favoriete muziek gemakkelijk onder vrienden en kun je er eenvoudig achter komen waar je vrienden naar luisteren, of wat hun favoriete muziek is. Bovendien wordt je stream opgeslagen, zodat je, als je bijvoorbeeld een titel of artiest niet meer weet, zo kunt zien wat je gedraaid hebt.

Afbeelding: Flickr account Plastic Jessu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021