Excite

Na Airbnb nu Airpnp: voor de toilet

Na Airbnb is er nu Airpnp: een toilet bij particulieren die je gratis of tegen betaling kunt gebruiken. Online te vinden en te beoordelen, net zoals je van Airbnb gewend bent. Op dit moment is er alleen een browserversie van de dienst, maar er wordt hard gewerkt aan een heuze Airpnp App, zodat je via je mobiele telefoon een plas-afspraak kunt maken bij een openbaar toilet van een particulier.

>> Lees hier meer over Airbnb: accommodatie bij particulieren

Marktplaats

Een marktplaats voor toiletbezoek, zo wordt Airpnp wel omschreven. Op dit moment wordt er vooral veel toiletten in de Amerikaanse stad New Orleans aangeprezen. Met fijne extra’s zoals gratis toiletpapier, een goede spiegel of een wc-bril waar beroemde billen op hebben gezeten. Voor een paar dollar, of helemaal niets, kun je een boodschap achterlaten. Op een kaart in de site kun je zien waar de dichtstbijzijnde openbaar toilet is te vinden.

Geld verdienen met je toilet

Geld verdienen door je toilet aan te bieden wordt met Airpnp erg makkelijk. De reden dat de website in New Orleans is gelanceerd, heeft te maken met het lokale feest Mardi Gras. Je kunt het vergelijken met Koningsdag in Amsterdam: het is mooi weer, iedereen staat op straat met een borrel en om de haverklap moet iemand plassen. Zaken en woningen kunnen via de Airpnp hun wc aanbieden om zo de schaarste aan schone openbare toiletten op te lossen. Daarmee kun je een aardig zakcentje verdienen.

Extra leuk is dat je als toilet-gebruiker de wc kunt waarderen op schoonheid. Op een schaal van 1 tot 5 kun je jouw mening op de toilet achterlaten op de site. Je kunt ook een commentaar achterlaten, bijvoorbeeld een opmerking over de kwaliteit van het wc-papier.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020