Excite

Natuurgeluiden mixen en delen

Wie dol is op natuurgeluiden, kan met NatureSoundsFor.me een erg leuk tijdverdrijf hebben. Dit is namelijk een mengpaneel vol met natuurgeluiden. Het leuke van NatureSoundsFor.me is dat de verschillende geluiden gemakkelijk te mixen zijn tot een uniek, prachtig eindresultaat. Na afloop kun je de geluiden delen met anderen of downloaden.

Je kunt in de eerste instantie kiezen tussen verschillende geluiden. Denk bijvoorbeeld aan dierengeluiden, zoals kwakende kikkers, sprinkhanen, verschillende vogeltjes, enzovoorts. Ook erg leuk zijn de natuurgeluiden, zoals regen, de branding en het gezellige gekraak van een kampvuur. In totaal kun je vier geluiden met elkaar mengen door de intensiteit van elk geluid aan te passen naar wat jij het mooiste vindt. Uiteraard is het ook mogelijk om minder geluiden met elkaar te mixen.

Het mengen van natuurgeluiden is op zich niet nieuw, daarvoor zijn verschillende programma’s en websites te vinden. Wel nieuw is dat je je tracks kunt opslaan en ze met anderen kunt delen. Bovendien is het een gratis dienst en is registratie niet nodig. Je kunt dus direct gebruik maken van de dienst, zonder dat je persoonlijke gegevens achter hoeft te laten.

Wil je je verzameling natuurgeluiden uitbreiden met meer pure geluiden, om daar wellicht op een later moment nog een mix van te maken? Onder dit artikel vind je verschillende websites waarop onder meer dieren- en weergeluiden te downloaden zijn.

Afbeelding: Flickr account The Welsh Poppy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020