Excite

Waar kun je voor het Nederlands elftal kaarten kopen?

Op vele manieren kun je aan kaartjes komen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal. Zo zijn er verschillende websites die vlak voor een wedstrijd kaarten aanbieden. Maar daar moet je goed mee opletten. Niet elke website is een officieel verkooppunt en dan kan het gebeuren dat je teveel geld betaalt voor een kaartje of geen geldig kaartje ontvangt.

Voor wedstrijden van het Nederlands elftal moet je kaarten altijd kopen bij officiële verkooppunten. Het beste kun je dat via internet doen in de online ticketshop van de KNVB. Je moet voor deze ticketshop een gebruikersnaam en wachtwoord hebben, maar dan kun je eenvoudig kaarten kopen via deze online shop. Het voordeel is dat je precies kunt aangeven in welk vak je wilt zitten en op een plattegrond kun je zien waar welk vak is. De kaarten die je via de online shop bestelt, worden gewoon naar je opgestuurd, je hoeft dus niets uit te printen. Als de wedstrijddag al in zicht is, zodat de kaarten niet meer verstuurd kunnen worden, kun je ze ophalen bij het stadion op de dag van de wedstrijd.

Wil je tickets niet via de online ticketshop van de KNVB bestellen? Dan kun je ook terecht bij een Ticketbox verkooppunt in een winkel. De meeste verkooppunten van Ticketbox vind je bij een winkel van Primera. Als je een verkooppunt van Ticketbox zoekt, kun je dat eenvoudig op de website vinden. Na het invoeren van je postcode geeft de site een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt. Ook in de winkel kun je aangeven waar je graag wilt zitten. Het is zo eenvoudig om voor het Nederlands elftal kaarten te kopen en een wedstrijd van Oranje bij te wonen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019