Excite

Needle: je eigen onderzoeksassistent

Het internet is geweldig om onderzoek te doen. Voor school, je werk of misschien voor een vakantie. Het efficiënt en overzichtelijk opslaan van die informatie is minder makkelijk. Daarom is daar een speciale app voor gemaakt: Needle. Met dit programma vind je elke speld in de hooiberg.

Needle werkt erg gemakkelijk. In feite is het een applicatie die jij leert hoe hij bepaalde bestands- en dataformaten moet lezen. De app pikt dit heel snel op en aan de hand van die informatie kunnen de gegevens ingedeeld worden. Vervolgens worden ze dan op zo’n manier opgeslagen, dat je zodra je zoekvraag daar aanleiding toe geeft direct de juiste informatie krijgt. Bovendien kun je dan de data vervolgens analyseren zoals jij vindt dat dat nodig is.

Needle is niet voor iedereen even handig, maar als je heel veel online onderzoek doet, dan komt het zeker van pas. Het kan je dan ook behoorlijk veel tijd schelen. De app is heel erg slim gebouwd en maakt het makkelijk om je eigen NeedleBase aan te leggen. Het kost misschien even de tijd om de eerste instellingen aan te passen op je eigen voorkeuren, maar zodra je dat eenmaal geregeld hebt, werkt het programma precies zoals je wilt. Het gebruik van de app is voor persoonlijke doeleinden gratis.

Afbeelding: http://needlebase.com/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020