Excite

Nieuwe iPad mogelijk kleiner

Er gaat geen dag voorbij of er verschijnt wel nieuws over Apple producten. Welk nieuws is er op het Macbook front, welke apps komen binnenkort beschikbaar in de App Store en welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van de iPad? Nieuws over Apple betekent veel lezers, maar het betekent ook dat er een hoop onzin wordt geschreven.

Maar Reuters heeft nu een bron gevonden die mogelijk wel iets zinnigs te zeggen heeft over de nieuwe iPad die waarschijnlijk begin volgend jaar wordt geïntroduceerd. Zo zal de nieuwe versie van de iPad een front facing camera hebben, waardoor videobellen mogelijk wordt. Ook zal het scherm een hogere resolutie hebben dan de huidige iPad.

Groter nieuws is dat de nieuwe iPad in twee maten zal verschijnen. Naast het formaat dat we nu al kennen, zal er ook een versie komen die ongeveer de helft kleiner zal zijn.

Dit past goed in de strategie van Apple. Alle Apple computers, iPods en Macbooks zijn in verschillende maten te verkrijgen. Vreemd is wel dat de baas van Apple, Steve Jobs, vorig jaar nog flink uithaalde naar het idee van een kleinere iPad. Volgens Jobs zou dit totaal geen nut hebben.

Afbeelding: Flickr, gebruiker yutaka

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020