Excite

De nieuwste Xbox 360 games

Lego Star Wars

Er komen regelmatig nieuwe games uit voor de Xbox, een daarvan is de recent uitgekomen Lego Star Wars III: The Clone Wars. Deze nieuwe Lego Star Wars game mag de echte fan absoluut niet missen. De Lego Star Wars serie staat bekend om de humor en unieke stijl, ook zitten er volop grappen in die alleen echte fans zullen begrijpen. In deze nieuwe game, die leuk is voor jong en oud, is de Clone oorlog in volle gang en jij kan daaraan deelnemen.

The Rage

Ben je op zoek naar een futuristische game voor de Xbox, dan zul je vast met smart wachten op The Rage. Deze game speelt zich af op de aarde, enkele jaren nadat deze is verwoest door een asteroide. De samenleving probeert zich opnieuw op te bouwen en jij moet je in deze shooter-game zien te beschermen tegen criminele bendes en mutanten.

Sonic All Stars Racing

Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwste Xbox 360 games, zoals bijvoorbeeld Sonic All Stars Racing. Dit is een game die voor jong en oud leuk is. Je racet met Sonic en andere bekende Sega personages over leuke parcours en en je hebt de beschikking over meerdere grappige wapens. Deze wapens zorgen ervoor dat er van alles kan gebeuren in de game, zelfs als je laatste bent, maak je nog kans.

Nieuwsbrieven

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste Xbox 360 games kun je natuurlijk heel vaak naar de winkels gaan, maar het kan makkelijker. Je kunt je inschrijven voor nieuwsbrieven van verschillende online gamewinkels, zoals bijvoorbeeld E-Plaza of Nedgame. Dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste games die uitkomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019