Excite

Speel de nieuwste xbox 360 games

De Xbox 360 is een spelcomputer ontwikkeld door Microsoft en moet concurreren met Sony's Playstation en de Nintendo Wii. Sinds de komst van de Xbox in 2005 zijn er al vele spellen verschenen. Niet alleen games die ontwikkeld zijn door Microsoft, maar er zijn ook vele games ontwikkeld door andere studio's zoals bijvoorbeeld Ubisoft of EA Games.

Een van de nieuwste Xbox 360 games die binnenkort zal verschijnen is Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier. In deze nieuwe Tom Clancy actiegame ben jij de leider van een team genoemd The Ghosts. Zij zijn er voor missies die onmogelijk lijken en in dit spel heb jij het commando over dit team. Je beschikt in het spel over geavanceerde wapens en zelfs een cloaking device, die er voor zorgt dat je onzichtbaar wordt.

Speel je liever andere games? Wat denk je dan van een andere nieuwe game voor de Xbox 360: Williams Pinball Classics! Ga terug in de tijd met deze game en speel op de tien beroemdste flipperkasten uit de geschiedenis. Er is voor dit spel nauw samengewerkt met Williams en daardoor lijken de flipperkasten levensecht. Zelfs de originele beelden en geluiden zijn voor het spel gebruikt en daarmee is Williams Pinball Classics een zeer realistische simulator.

Ook EA komt natuurlijk in 2011 met de nieuwste Xbox 360 games. Zo verschijnt er EA Sports Grand Slam Tennis en er komt ook een golf-game: EA Sports Master Tiger Woods PGA Tour.

Voor het eerst verschijnt er dit jaar ook een Lego: Pirates of the Carribean game en natuurlijk komt deze game ook voor de Xbox uit. Je moet er nog even voor wachten, pas in mei komt de game uit. Natuurlijk kun je de nieuwste Xbox 360 games ook van tevoren bestellen, dan weet je zeker dat je het spel al op de dag van verschenen in huis hebt en kunt spelen.

 (photo © Mack Male)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020