Excite

Games voor Nintendo consoles online bestellen

Nedgame

Een webwinkel waar je online games en accessoires voor je Nintendo spelconsole kunt bestellen, is Nedgame. Het unieke aan deze website is dat je er niet alleen nieuwe games kunt bestellen, maar ook tweedehands games. Of je nu games zoekt voor je Nintendo Wii, DS, DSi of 3DS, je kunt het allemaal vinden bij Nedgame. De verzendkosten bedragen maar €2,50 en daarnaast kun je ervoor kiezen om je bestelling in een van de winkels op te halen. Dan betaal je geen verzendkosten.

E-Plaza

Je games voor je Nintendo console kun je ook bestellen bij E-Plaza. Net als bij Nedgame kun je daar voor elke console games vinden. De verzendkosten zijn bij deze webwinkel €1,99. Je kunt op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDeal, maar ook met creditcard. Ook kun je met acceptgiro betalen, als je dat wilt, maar dan komen er nog extra kosten bij van €1,50.

Bol.com

Games kun je al langere tijd bestellen bij Bol.com, ook voor je Nintendo. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om tweedehands games te bestellen bij Bol.com. Als je bij Bol.com een nieuwe game bestelt, betaal je €1,95 verzendkosten. Bij een tweedehands game betaal je geen verzendkosten, wel moet je €1,95 als een servicebijdrage betalen.

Dynabyte

Dynabyte is eigenlijk een computerspecialist, maar zij verkopen ook games. En heb je een klantenkaart van Dynabyte? Dan kun je bij de koop van games ook nog eens profiteren van 10% korting, ook als je online bestelt. Daarvoor moet je wel inloggen met je klantenkaart. Je betaalt geen verzendkosten en wanneer je voor 22.00 uur 's avonds je game bestelt, kun je de volgende dag al genieten van je nieuwe game!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020