Excite

Nintendo DS: een paar leuke games

De Nintendo DS heeft veel leuke games die je kunt spelen. Het kan soms wat lastig zijn om een keuze te maken uit het aanbod. Daarom vind je hier wat uitleg over verschillende games die erg interessant kunnen zijn om te spelen.

Drawn to life

Hou jij van tekenen? Dan is Drawn to life een erg leuk spel om te spelen. Je kunt je eigen wereld tot leven wekken in dit spel. Je tekent zelf het personage waar je mee speelt. Ook teken je de dingen in het level, zoals de vijanden, de spullen waar je op moet springen en andere zaken.

Professor Layton

Er zijn meerdere spellen van Professor Layton. In deze spellen moet je allerlei hersenkrakers zien op te lossen. De puzzels beginnen redelijk makkelijk en worden gedurende het spel steeds moeilijker.

Pokemon

Pokemon is een echte hit op de DS. Er zijn meerdere Pokemonspellen te krijgen en je kunt er eindeloos mee gamen. Probeer alle Pokemon te vangen, versla de gymleader en ontmoet spelers van over de hele wereld.

Scrabblenauts

Scrabblenauts is een doldwaas puzzelspel. Je poppetje moet bij de ster zien te komen en moet daarbij allerlei voorwerpen gebruiken. Welke voorwerpen? Dat bepaal jij. Je moet het woord opschrijven en het voorwerp komt tevoorschijn. Om een kat uit de boom te halen gebruik je bijvoorbeeld een ladder. De puzzels worden gedurende het spel steeds moeilijker.

Zelda

De spellen van Zelda zijn erg pittig en geschikt voor mensen die maar wat graag gamen. In de meeste spellen van Zelda is het jouw taak Zelda te redden. Hierbij maak je gebruik van je zwaard, bommen, een boemerang en andere handige spullen. Je moet vechten tegen eindbazen om je doel te bereiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020