Excite

Een Nintendo DS game tweedehands kopen

Duur

De prijs voor een Nintendo DS game kan erg hoog zijn. Zeker spellen die net nieuw uit zijn, kosten veel in de winkel. Prijzen van 45 of 50 euro zijn niet vreemd. Als je graag en veel op je DS gamet, zal het je veel kosten om steeds nieuwe games te kopen. Een oplossing is om je spellen tweedehands te kopen. En dat kan ook gewoon in een winkel.

Winkels

Je kunt je Nintendo DS game kopen in een speelgoedwinkel of een gamewinkel als E-Plaza, maar zij bieden alleen nieuwe spellen aan. Gelukkig zijn er steeds meer gamewinkels waar je je spellen tweedehands kunt kopen. Zo zijn er Nedgame en Gamemania, ketens die allebei steeds meer winkels verspreid door het hele land krijgen. Als je daar je tweedehands Nintendo DS game koopt, bespaar je soms maar liefst 50 procent op de aanschafprijs. Heb je geen vestiging van Nedgame of Gamemania in de buurt? Er zijn vaak ook kleine zelfstandige winkels die niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands games verkopen.

Marktplaats

Veel mensen proberen hun oude games te verkopen via internet, bijvoorbeeld op Marktplaats. Als je op zoek bent naar een goedkope tweedehands game moet je daar zeker eens kijken. Ook vind je er vaak games voor oudere spelconsoles die allang niet meer in de winkel te koop zijn. Ook op rommelmarkten en vrijmarkten zoals met Koninginnedag kun je vaak mensen tegen komen die hun oude games verkopen.

Verkopen

Wil jij zelf ook van je oude games af? Je kunt ze natuurlijk zelf verkopen op een rommelmarkt of een site als Marktplaats, maar als je er graag een nieuwe game voor terug wil, kun je ze ook inruilen bij een winkel die tweedehands games verkoopt. Als je daar je oude Nintendo games inlevert, krijg je er vaak nog wel wat voor terug. Voor dat geld kun je dan zelf weer een nieuwe of tweedehands game in de winkel kopen. Zo kun je steeds weer andere spelletjes spelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020