Excite

Leuke Nintendo DS games

Nintendo DS games

De Nintendo DS is een handheld console. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Je hebt twee schermen en het onderste scherm is een touchscreen. Met je stylus kun je dus ook het spel besturen. Er zijn erg veel leuke games voor de Nintendo DS. Vind hier alvast wat voorbeelden!

Pokemon Black & White

Pokemon Black & White zijn twee games die bij elkaar horen. Het zijn de nieuwste games van Pokemon en ze bieden opnieuw een leuke uitdaging. Probeer alle Pokemon te vangen en versla de gymleaders. Je kunt ook tegen mensen over de hele vechten wanneer je WiFi gebruikt.

Scribblenauts

Scribblenauts is een puzzelspel, waarbij alles draait om woorden. Je moet een oplossing bedenken voor een puzzel door een woord op te schrijven. Het woord dat je schrijft zal in beeld verschijnen en zo kun je het spel uiteindelijk oplossen. Een voorbeeld: er is een puzzel met een appel in de boom. Het is jouw taak om deze appel te pakken. Schrijf bijvoorbeeld op: 'ladder' en met de ladder kun je de appel uit de boom halen. Er zijn meerdere oplossingen mogelijk per puzzel, maar je moet maar net op het juiste woord zien te komen.

Professor Layton

Van Professor Layton zijn er inmiddels al 3 spellen verschenen. Ook dit zijn puzzelgames. De puzzels zijn voor mensen die logisch nadenken. Soms zie je de oplossing direct, maar het kan ook veel tijd kosten om het antwoord op de vraag te vinden. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer punten je kunt krijgen met het goede antwoord.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020