Excite

Nintendo game: Wii Fit Plus

Nintendo Game: Wii Fit Plus

De Wii Fit Plus is een game voor de Nintendo Wii. Het is behalve een game ook een manier om fit te blijven en aan je gewicht te werken. De Wii Fit Plus is de opvolger van de Wii en biedt veel boeiende uitdagingen. Bij de Wii Fit Plus krijg je een Balance Board. Dit heb je nodig voor de games. Het board kan precies zien hoe je beweegt en hier worden de oefeningen dan ook op gebaseerd.

Minigames

De minigames zijn korte spelletjes waarbij je lekker aan het bewegen bent. Ga bijvoorbeeld schansspringen of loods een balletje in een gat. Ook kun je bijvoorbeeld een stuk fietsen of jongleren. Of ga met je armen wapperen als een kip om een stuk te vliegen. Alle bewegingen moet je met je lichaam doen.

Spier- en Yogaoefeningen

Je kunt ook kiezen voor de spier- en yogaoefeningen. Je krijgt dan een duidelijke uitleg hoe je de oefeningen kunt doen en werkt op deze manier aan je balans of je spieren. Er zijn talloze oefeningen voor allerlei spiergroepen.

Aerobics

Wii Fit Plus heeft ook verschillende Aerobicsoefeningen. Ga joggen, doe aan steps, speel een potje boxen of hoepelen door met je heupen te draaien. De aerobiclessen helpen je om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Calorieën tellen

Leuk is dat je iedere dag een doel kunt instellen bij Wii Fit Plus. Geef bijvoorbeeld aan dat je tenminste het aantal calorieën wilt verbranden van een ijsje of een pastagerecht. Na elke oefening krijg je te zien hoeveel calorieën je kwijt bent en dit wordt bij elkaar opgeteld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020