Excite

De leukste Nintendo DS games

Mario

Een van de populairste figuurtjes van Nintendo is uiteraard Mario. Op elke console van Nintendo zijn er games waarin deze loodgieter moet komen opdraven. Ook voor de Nintendo DS zijn er volop games met Mario en zijn broer Luigi. Een van de populairste Mario games is Mario Kart. Tot nu toe heeft elke console van Nintendo zijn eigen Mario Kart game. Ook voor de nieuwste 3DS komt een Mario Kart uit.

Pokémon

Veel Nintendo DS games zijn er ook verkocht van Pokémon. Het spel begon als een game voor de Nintendo Game Boy, maar inmiddels zijn er ook al meerdere games verschenen voor de Nintendo DS. De nieuwste Pokémon games zijn Pokémon Black en Pokémon White. In deze twee games zijn er maar liefst 493 Pokémon die je als Pokémon trainer kunt verzamelen.

Professor Layton

Nieuwer zijn de Nintendo games van Professor Layton. De serie bestaat inmiddels uit vier games en ook voor de 3DS staan er twee nieuwe avonturen van Professor Layton op de planning. De games gaan over Professor Layton en zijn jonge leerling Luke die samen een mysterie moeten zien op te lossen. Jij helpt hen daarbij door verschillende puzzels op te lossen. De moeilijkheidsgraad van de puzzels verschilt, waardoor het spel voor jong en oud leuk is.

Brain Training

Een ander leuk spel voor volwassenen is Dr. Kawashima's Brain Training. Het spel is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS en inmiddels zijn er ook meerdere uitvoeringen van. Met behulp van leuke puzzels moet je proberen om je 'hersenleeftijd' zo dicht mogelijk naar de minimumleeftijd van 20 te krijgen. Het spel is dus speciaal bedoeld voor de wat oudere gamer, waarmee de verschillende Nintendo games een groot publiek aanspreken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018