Excite

De nieuwste Nintendo 3DS games

Nintendo heeft niet alleen hard gewerkt aan de lancering van de Nintendo 3DS, een revolutie in de game-industrie, maar er is ook hard gewerkt aan nieuwe games voor deze handheld. Zo zijn er nu, een maand na de lancering van de 3DS in Europa, al meer dan twintig Nintendo 3DS games verkrijgbaar.

Het populaire spel Nintendogs is een van de Nintendo games die 3D zijn gegaan voor de nieuwe handheld. Het verzorgen en spelen met de dieren is interactiever en daarmee nog leuker geworden. In 3D kun je je hondje echt van alle kanten bewonderen. Of het moment waarop je hond je schermpje likt, net echt!

En ken je Wuhu Island al? Dit eiland, gebruikt in de Nintendo games Wii Fit en Wii Sports Resort, kun je nu vanuit een vliegtuig, hangglider of met een rocket belt verkennen en dat alles in 3D. Het spel heeft 40 verschillende vliegmissies, zodat je niet snel uitgespeeld raakt. Je kunt ook met je eigen Mii-personage spelen, zoals je dat al gewend bent van de Nintendo Wii.

Natuurlijk zijn er de komende maanden ook nieuwe spellen te verwachten. Wat denk je bijvoorbeeld van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. De wereld van Hyrule is in 3D opeens heel nieuw leven ingeblazen. Naast de grafische aspecten is ook de intuïtieve interface verbeterd. En het maakt niet uit of je nog nooit eerder een spel van Zelda gespeeld hebt. Deze nieuwe Zelda voor de 3DS zal iedereen kunnen vermaken.

Uiteraard wordt er voor deze nieuwe Nintendo handheld ook weer een versie van Mario Kart uitgebracht. Je moet er nog wel even op wachten, Mario Kart 3DS wordt pas in september verwacht. Maar dan kun je weer ouderwets racen met je favoriete Mario-karakter in een compleet nieuwe 3D-wereld.

Zoals bij veel nieuwe spelconsoles liggen de prijzen van de Nintendo 3DS en games vrij hoog. Maar in dit geval levert het je wel een totaal nieuwe game-ervaring op. Een must voor Nintendofans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020