Excite

Wat zijn voor Nintendo consoles de goedkoopste games?

Goedkoop

Wanneer nieuwe games voor een Nintendo console verschijnen kosten ze vaak bijna 40 of 50 euro. Daarbij maakt het niet uit of je nu een game zoekt voor de Nintendo DS of voor de Nintendo Wii. Maar prijsverschillen komen vaak voor, zowel bij nieuwe en oudere games. Voor je een game koopt, zou je op internet de prijzen kunnen vergelijken zodat je voor jouw Nintendo console de goedkoopste games kunt vinden. Je kunt daarvoor websites van gamewinkels afgaan, maar je kunt ook een vergelijkingssite gebruiken.

Nintendo Wii

Voor de Nintendo Wii liggen de goedkoopste games al rond de tien euro. Zo is er het spelletje Wall-E, naar de gelijknamige film, maar ook actiespellen zoals Cursed Mountain of familiespelletjes zoals Block Party heb je al voor tien euro. Maar de game Madden NFL 09 - All-Play is bij de website mediaoffer.nl al te koop voor maar 6,99 euro.

Nintendo DS

Voor de Nintendo DS heb je nog meer keus in goedkope games. Er zijn maar liefst meer dan 1200 titels beschikbaar voor Nintendo's handheld. De goedkoopste DS games zijn nog goedkoper dan voor de Wii. Onder de tien euro heb je volop keus. De goedkoopste game is Brothers in Arms die bij centralpoint.nl al verkrijgbaar is voor 5,99 euro. Deze actiegame is echter niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Een betere, eveneens goedkope game voor kinderen is Planet Rescue: Endangered Island, die kost bij Bol.com maar 6,99 euro.

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is de nieuwste aanwinst in de Nintendo-familie en er zijn voor deze revolutionaire console nog niet zoveel spellen verkrijgbaar. Ook de games zijn voor 3DS nog niet spectaculair afgeprijsd. De goedkoopste game voor de Nintendo 3DS die momenteel verkrijgbaar is, is Pro Evolution Soccer 2011. Bij chear.nl betaal je voor deze game 28,99 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020