Excite

Nintendo verlaagt prijs Wii

Als we de geruchten mogen geloven, dan worden we binnenkort getrakteerd op de opvolger van de Wii. Het is dan ook niet vreemd dat Nintendo juist nu een prijsverlaging aankondigt voor deze spelcomputer, die dit jaar zijn vijfde verjaardag viert. Daarnaast komt er een budgetlijn voor Wii-spellen.

Nintendo-fans met een krappe beurs gaan dus goede tijden tegemoet. Binnenkort worden er twee Wii-bundels geïntroduceerd die allebei €150 moeten gaan kosten, zo weet gameswebsite XGN te melden. En om je goedkope Wii van lekker veel spellen te voorzien is de Nintendo Selects-lijn een uitkomst. Topspellen als Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let's Go to the City zijn straks voor een prikkie te krijgen.

Zoals gezegd zal je straks kunnen kiezen uit twee bundels: De witte Wii wordt gekoppeld aan Mario Kart Wii en een Wii Wheel. Samen met de zwarte Wii krijg je de spellen Wii Sports en Wii Sports Resort. Beide bundels worden voorzien van een Wiimote Plus en een Nunchuck-uitbreiding.

Als je dus van plan bent om binnenkort een Wii aan te schaffen, dan kan je het beste nog eventjes wachten. Vanaf 20 mei kun je jezelf heel wat euro’s besparen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker link576

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020