Excite

Informatie over de Nintendo Wii

De Nintendo Wii is een populaire console, die bij meerdere mensen erg geliefd is. Je kunt lekker actief gamen met een Wii.

Informatie over de Wii

De Nintendo Wii is een console die is uitgebracht door Nintendo. De console is in 2006 uitgebracht en had ontzettend veel functies die nog nooit eerder waren vertoond. Zo werkt de Wii niet met een controller, maar met een soort afstandsbediening die op beweging reageert. Dat betekent dat je actief kunt gamen. Door de bewegingen van bijvoorbeeld bowlen na te doen, kun je werkelijk de kegels omgooien op een bowlingbaan.

Voor wie is de Wii?

De Wii is vooral gericht op families en groepen. Zo heeft de Wii veel ‘party games’ op de mark gebracht, die je met groepen kunt spelen. Denk aan bordspellen of minigames die makkelijk te spelen zijn. Ook was de Wii de eerste console die met erg veel games kwam waar je mee kunt afvallen. Ideaal voor mensen die graag gezonder leven, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen, of niet naar een fitnessschool kunnen of durven.

Balance Board

In 2007 kwam de Wii met de Wii Fit en het Balance Board. Het Balance Board is een soort weegschaal, die niet alleen je gewicht weegt, maar ook op beweging reageert. Het Balance Board weet dus precies hoe je beweegt en wat je houding is. Bij de game Wii Fit kon je sporten doen, zoals steps, spieroefeningen en yogaoefeningen. Later kwamen er meer games die ook op het Balance Board werken, waaronder skategames en talloze andere fitnessgames.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021