Excite

Nokia wil uitbreiden in Nederland

Nokia is een Fins bedrijf en staat bekend om de mobiele telefoons. Het bedrijf wil flink gaan uitbreiden in Nederland, omdat daar veel mogelijkheden zijn om de apparaten te verkopen. Dit komt omdat Nederlanders erg dol zijn op leuke gadgets. Daarom wil Nokia haar positie in ons land vergroten en verder uitbreiden.

Er zijn al veel plannen bij Nokia en de ontwikkeling houdt voorlopig ook niet op. Er zullen veel telefoons op de markt komen met het besturingssysteem Windows Phone van Microsoft. Ook zal er worden geïnvesteerd in het besturingssysteem Symbian. Nokia hoopt in 2012 veel nieuwe mobieltjes in Nederland uit te brengen.

Nederland wordt door Nokia gezien als een hele belangrijke markt. Nederlanders willen graag de nieuwste telefoontjes ter beschikking hebben en zijn altijd erg op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Nokia wil de Nederlandse markt trouwens niet alleen veroveren. Nokia heeft aangegeven intensief samen te werken met Microsoft om zo hun krachten te bundelen. Hiermee hopen ze de strijd aan te kunnen gaan tegen Google en Apple, die nog steeds de koplopers zijn.

Niet alleen Nokia ziet Nederland wel zitten als klant. Ook HTC, een bedrijf uit Taiwan, vindt Nederland erg interessant. Zij willen de strijd aangaan en hopen dat hun smartphones nog vaker verkocht zullen worden in Nederland.

Afbeelding: Flickr account johnkarakatsanis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020