Excite

Bepaal zelf wanneer online dvd kijken gratis is

Vooral jongeren in de leeftijdscategorie van 8 tot 15 jaar maken veel gebruik van het spelen met "gratis games" op het internet. Je hoeft je alleen maar te registreren. Bij sommige websites wordt er om toestemming van je ouders gevraagd als je spelletjes wilt downloaden en bijvoorbeeld negen jaar oud bent. Op zich vinden de meeste ouders dat geen probleem. Tegenwoordig vind je heel veel websites die het online dvd kijken of gratis films aanbieden. Dat klinkt erg aanlokkelijk. Het grote verschil tussen ”gratis games” spelen op het internet en gratis films bekijken is, dat de gratis spelletjes echt gratis zijn en ook nog legaal. Terwijl je dat niet kan zeggen van de zogenaamde gratis films.

Online dvd kijken is gratis… Is dat wel zo?

Bij online dvd kijken naar gratis aangeboden films moet je ervoor uitkijken dat je geen illegale films downloadt en ook niets achteraf hoeft te betalen. Op veel websites merk je pas nadat je je geregistreerd hebt en al een film hebt uitgezocht, dat het bekijken van dvd`s helemaal niet gratis is, terwijl op die bewuste websites die indruk wel wordt gewekt. Dat doen ze vooral door korte stukjes van de nieuwste films te laten zien zodat je nieuwsgierig wordt.

Voor- en nadelen

Je hebt minder tijd nodig om voorbereidingen te treffen als je een goede film wilt zien, omdat je niet meer naar de videotheek hoeft, waar het soms aardig druk kan zijn. De film hoeft niet eerst gedownload te worden, wat je anders schijfruimte zou kosten, maar wordt nu direct en binnen je browser aangeboden. Dat heet streaming, een nieuwe en voordelige techniek.

Als je een gratis online versie van de nieuwste oorlogsfilm zoekt, wees dan voorbereid dat je vele soorten reclame zal tegenkomen en ook nog verplicht bent eerst de benodigde software te downloaden voordat je de film kan zien. En niet te vergeten, heel veel spam.

Aanbod van gratis games en “online dvd kijken is gratis” goed bekijken

Laat je niet wijs maken door al het “gratis aangebodene” maar lees eerst goed of je wel legaal bezig bent. Moet je je eerst registreren? Kijk dan even verder op de website of je ook nog moet betalen. De bedoeling is dat je gebruik maakt van gratis aangeboden diensten. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020