Excite

Online je eigen beveiligingscamera installeren

Voor mensen die regelmatig van huis zijn, is het handig om een beveiligingscamera te installeren. Zeker als je vanaf elke computer je eigen beveiligingscamera zou kunnen bekijken. Dat is handig als je dure spullen thuis hebt staan, of als je je partner niet helemaal vertrouwt. Misschien wil je kijken wat de hond of kat doet, als je van huis bent. Of gewoon je kind in zijn of haar eigen kamertje in de gaten houden als er bij de buren wat gedronken gaat worden. Het installeren van een beveiligingscamera is tegenwoordig weinig werk. Met behulp van Ugolog hoef je geen dure apparatuur aan te schaffen of ingewikkelde software te gebruiken.

Ugolog is een website die al het ingewikkelde werk van je overneemt. Een webcam is voldoende. Inloggen op de site, aanvinken waar je de webcam voor wilt gebruiken en de rest gaat vanzelf. Richt de webcam op je baby als deze slaapt, en vanaf de computer bij de buren kun je in de gaten houden wat er gebeurt. Ook is de webcam in te zetten als spycam, die alleen registreert als er iets beweegt. Foto's maken en video's maken is allebei mogelijk, dus de opties die je nodig hebt, zijn allemaal geïntegreerd in Ugolog.

Ugolog biedt verschillende accounts aan. Het basispakket is gratis. Je kunt dan 1 webcam installeren, 50 mb aan materiaal opslaan, wat maximaal 14 dagen bewaard blijft. Het pluspakket (2 camera's, 1 gb opslagruimte en 2 maanden geschiedenis) kost tien dollar per maand, het Pro-pakket (10 camera's, 5 gb opslagruimte en 2 maanden geschiedenis) kost 30 dollar. Aanmelden gaat simpel via de homepage en binnen tien minuten draait alles al zoals je wilt. Beveiligingscamera installeren is nog nooit zo simpel geweest!

Afbeelding: Flickr, fotdmike

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021