Excite

Meet jezelf een nieuwe coupe aan met online kapsels

Voor goed advies wat het beste bij je gezicht past, moet je natuurlijk bij de kapper zijn. Maar op internet kun je met online kapsels ook al een goede voorbereiding treffen. Je kunt zoeken naar kapsels die je leuk lijken. Met een foto uitleggen hoe je je haar geknipt wil hebben, is vaak toch wat duidelijker.

Niet alle online kapsels die je vindt, zullen bij je passen. Zo zijn kapsels van beroemdheden vaak populair, maar dat past niet altijd bij ieders gezicht. Om gerichter te zoeken op iets wat bij je past, kun je op op virtueelkapsel.com een online consultatie aanvragen. Je moet een vragenlijst invullen, die onder andere gaat over je huidskleur en de vorm van je gezicht.

Vervolgens krijg je een uitgebreid advies over welke kapsels bij je zouden passen en welke kapsels je beter zou kunnen vermijden. Zo wordt er bij dik haar bijvoorbeeld aangeraden om een kapsel met laagjes te kiezen. Met deze adviezen kun je goed op zoek naar online kapsels. Op de website van virtueelkapsel.com is een programma waar je de kapsels kunt uitproberen op je eigen foto.

Bekijk je de kapsels toch liever vanaf een modellenfoto? Dan kun je kijken op kapperssite.nl. Je vindt hier een modellenboek met keus uit ontzettend veel modellen, in alle kleuren, stijlen en types. Op de site kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent. Heb je een leuk kapsel gezien? Die kun je dan aanklikken om een groter voorbeeld te zien en een beschrijving van het kapsel. Ook staan er kapsels die er op lijken. Zo kun je je optimaal voorbereiden op het bezoek aan de kapper om je een nieuwe coupe te laten aanmeten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021