Excite

Wat zijn online RPG games?

Wat is een online RPG games? Een andere term ervoor is ook wel MMORPG. MMORPG staat voor Massively MultiplayerOnline Role Playing Game en betekent dus dat je met meerdere mensen online RPG games speelt.

Wat is een online RPG game?

Een online RPG game, ook wel MMORPG, is een spel waarbij je met andere mensen samenwerkt om het spel te halen. He spel speelt zich grotendeels online af. Veel MMORPG spellen spelen zich af in een fantasiewereld. Je kunt vaak kiezen uit een personage en deze groeit in het spel. Iedereen kan zijn eigen specialiteiten hebben, waardoor je echt moet samenwerken om het spel te helpen. In het algemeen hebben MMORPG spellen een grote kans om er verslaafd aan te worden. Dit komt omdat het lijkt alsof je in een compleet andere wereld bent. Ook zijn de spellen vaak niet geschikt om even een half uurtje te spelen. Hoe meer je speelt, hoe beter je wordt en hoe beter de contacten met andere spelers onderhouden worden. Ook heeft een MMORPG doorgaans geen einde, waardoor je eindeloos door kunt spelen.

World of Warcraft

De bekendste MMORPG game is World of Warcraft. In dit spel kun je een personage maken en heb je talloze mogelijkheden. Je kunt solo spelen, maar veel verstandiger is om met anderen mensen te spelen, om zo sneller sterker te worden, maar ook omdat je met meerdere personen ook sterkere vijanden kunt verslaan. Ook kun je dungeons doen, battlegrounds spelen of spullen verzamelen. Het spel kent geen einde en heeft zoveel opties dat je uren zoet kunt zijn. Voor World of Warcraft moet overigens wel maandelijks worden betaald.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021