Excite

Online je mooiste scrapbook maken

Een scrapbook is een bijzonder fotoalbum. Je plakt niet gewoon foto's in, maar je kunt ook teksten en herinneringen toevoegen, zodat jouw fotoalbum een uniek verhaal vertelt. Maar tegenwoordig hebben veel mensen hun foto's digitaal en worden ze niet meer in een album geplakt. Een oplossing is een online scrapbook maken.

Een online scrapbook kun je maken op de website scrapblog.com. Het is een Engelse site, maar toch redelijk eenvoudig te begrijpen. Als je nog niet goed weet, wat voor scrapbook je wilt maken, kun je inspiratie opdoen door scrapbooks van anderen te bekijken. Om op scrapblog jouw eigen scrapbook te maken, moet je wel een account hebben. Als je dat niet hebt, kun je ook inloggen met je Facebook-account.

De website smilebox.com is ook een goede website waar je een scrapbook kunt maken. Net als scrapblog is smilebox een Engelse site. Bij scrapblog werk je online, maar voor smilebox moet je een installatiebestand downloaden. Je scrapbook maak je dus niet online, maar gewoon op de computer. Daarna kun je je scrapbook uploaden en met de hele wereld delen, of alleen met je vrienden.

Ben je blij met het scrapbook dat je gemaakt hebt bij scrapblog of smilebox? Dan kun je er voor kiezen om het als echt fotoboek te laten afdrukken. Maar dat is niet de enige mogelijkheid: je kunt ook kaarten of kalenders maken. En bij smilebox is het zelfs mogelijk om je scrapbook op dvd te laten branden. Je mooiste foto's verwerk je nu dus eenvoudig in een scrapbook en dat kan zelfs online!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020