Excite

Online video's bewerken met YouTube

Week in, week uit komt Google met goed nieuws voor de gemiddelde internetter. Gratis snufjes die het leven online weer net wat makkelijker maken. Wat nu weer? Google heeft het mogelijk gemaakt om online met YouTube je video's te bewerken. De applicatie staat gewoon online, je hoeft niets te downloaden en het werkt fantastisch. Mensen die normaal gesproken dure en zware programma's installeren om hun video's te bewerken, kunnen hun toevlucht zoeken bij YouTube. Weer een stap in de goede richting.

Met behulp van de editor op YouTube kun je bijvoorbeeld meerdere filmpjes aan elkaar plakken, om zo een langere film te maken. Een prettig idee voor mensen die normaal gesproken series, documentaires, concerten en sportwedstrijden online zetten in tien delen. Ook kun je het begin en einde van je video's bewerken, of geluid toevoegen uit de studio van Audioswap. Zorgen over het formaat van je bestanden is voorbij, alles kan gewoon online bewerkt worden. Hier een video om het uit te leggen.

De editor van YouTube is vooral handig om van korte video's een langere reportage te maken of om van een lange video de hoogtepunten te selecteren. Daar is geen software meer voor nodig. De nieuwe editor heeft Google op TestTube laten plaatsen, waar je overigens nog veel meer interessante nieuwe online gadgets kunt vinden. Zo weet je zeker dat jouw video's nog meer opvallen en het goed zullen op het internet. Want uiteindelijk is dat waar het om draait.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020