Excite

Opbrengsten iPhone game Street Fighter naar Japan

Als je het leuk vindt om op je iPhone een spelletje te spelen en je houdt ook wel van vechtspelletjes, dan is dit hét moment om Street Fighter IV aan te schaffen. Komende week gaan namelijk alle verkoopopbrengsten van dat spel naar de hulpverlening in Japan. Het spelletje kost nog geen dollar, dus voor het geld hoef je het niet te laten.

Deze leuke klassieker wordt voor 99 dollarcent van de hand gedaan. Downloaden kun je natuurlijk eenvoudig doen via de App store. Street Fighter is een spel dat bijna iedereen wel kent; het bestaat al erg lang en wordt steeds weer een beetje verbeterd. Op de iPhone is het nu ook verkrijgbaar en werkt het net zo lekker als op de gewone computer.

Deze verkoop is niet de enige actie die wordt ondernomen om steun te bieden aan de mensen in Japan. Capcom heeft haar fee voor de Monster Hunter Frontier Online laten vallen voor de mensen in het getroffen gebied en doneert ook nog eens ruim een miljoen euro aan de hulpverlenende instanties. Bovendien heeft het bedrijf toegezegd het elektriciteitsverbruik in haar arcades en andere bedrijven in het gebied te beperken, zodat er zuiniger wordt omgesprongen met de middelen die er nog zijn.

Afbeelding: Flickr account shanewarne_60000

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020