Excite

Tips voor leuke pc games

Er zijn ontzettend veel leuke pc games te verkrijgen. Om je een paar tips te geven vind je hier vast wat leuke titels. Er zijn natuurlijk nog veel meer pc games te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op bol.com of nedgame.nl.

Sims 3

Een zeer populaire game is de Sims 3. Bij de Sims kun je gezinnen en families maken die met elkaar kunnen omgaan. Het is ook mogelijk huizen te maken en volledig in te richten. De Sims is vergelijkbaar met het echte leven: je moet een baan zoeken en proberen om leuke contacten op te doen. De Sims heeft al verschillende uitbreidingssets. Zo heb je bijvoorbeeld Levensweg en Nachtleven om je Sims nog meer mogelijkheden te geven. Zo krijg je meer spullen.

World of Warcraft

World of Warcraft is een pc game die volledig op het internet werkt. Je kunt samenwerken met andere spelers, maar ook in je eentje spelen. Je kunt kiezen voor Alliance, de goede gasten, of de Horde kant, voor de slechte gasten. Je hebt ook de keuze uit verschillende types, zoals de Paladin, de Mage of de Priest. Belangrijk om te weten is dat je per maand moet betalen. Dit komt dus nog eens bovenop de kosten van het spel zelf.

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4

In LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 speel je met LEGO figuurtjes en kun je bouwen en stapelen. Alles is geheel in het thema van Harry Potter. Je waant je een weg door de wereld van Harry Potter en moet je vechten tegen het kwaad. Er zijn meer spellen van LEGO en allemaal waren ze een groot succes. Denk aan Indiana Jones en Batman.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020