Excite

Maak je eigen films met Pinnacle Studio

Wil je ontdekken of video's monteren helemaal jouw ding is? Dan is Pinnacle Studio wat jij nodig hebt. Met de software van Pinnacle kan je experimenteren en je eigen films maken.

Monteer je eigen films met Pinnacle Studio

Voor het maken van video's biedt Pinnacle Studio vier pakketten aan:

  • Studio HD
  • Studio HD Ultimate
  • Studio HD Ultimate Collection
  • Avid Studio

Studio HD

De Studio HD versie is prima geschikt voor beginners die vakantieopnames of verjaardagen netjes willen vastleggen. Met Studio HD kan je de films netjes bewerken en leuke effecten toevoegen.

Professionele versies: Studio HD Ultimate, Studio HD Ultimate Collection en Avid Studio

De professionele versies hebben meer mogelijkheden op het gebied van montage, effecten en geluid. Met de Studio Ultimate kan je nog professionelere films maken. Deze heeft meer effecten, beter geluid en beter beeld. De Studio HD Ultimate Collection en Avid Studio worden het meest gebruikt door de echte professionals of de ervaren gebruikers van Pinnacle Studio.

Film herstellen met Pinnacle

Naast mooie montagefuncties heeft Pinnacle ook de mogelijkheid je filmmateriaal te herstellen. Geen video's met schokkerige beelden meer en bewerkt met mooie muziek, animaties en fast-motion effecten.

Films en video's afspelen: bestandsformaten

Jouw zelfgemaakte films zijn makkelijk terug te kijken. Met Pinnacle Studio zijn de films geschikt om af te spelen als dvd, divx, flash maar ook op spelcomputers.

Uitbreiding naar keuze

Pinnacle biedt ook nog uitbreidingspakketten voor de Studio programma's:

  • Creative Packs: meer mogelijkheden op het gebied van titels, menubewerking en montagesjablonen.
  • Effects Packs: meer effect-mogelijkheden als 3D en keyframes.
  • Score Fitter Volumes: meer mogelijkheden voor achtergrondmuziek zoals royalty-vrije muziek en beter geluid.

Je eigen professionele film

Pinnacle Studio is gemaakt voor filmfanaten van alle niveaus. Voor de persoon die graag alles op film vastlegt van familie en vrienden, de ambitieuze filmmaker, tot de professionele filmmaker. Pinnacle Studio biedt pakketten op vier niveaus aan met steeds meer mogelijkheden op het gebied van video, geluid en effecten. Gebruik Pinnacle Studio om je eigen film samen te stellen. Zo kan je films met iedereen delen, thuis, op het internet en toekomstige werkgevers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020