Excite

Wat kan jouw Playstation nog meer?

De Playstation is een van de vele spelcomputers die in omloop zijn. Voor de Playstation zijn ontzettend veel spellen te koop, voor jong en oud. Op de Playstation kan je allerlei vechtgames spelen, sportgames, zingen en dansen. Maar wat kan de nieuwe Playstation nog meer? Lees hoe je het optimale uit jouw Playstation haalt.

De Playstation: wat kan hij nog meer?

De nieuwste Playstation bevat uiteraard betere kwaliteit en een nieuw design. De games zijn nu ook te zien in 3D en blu-ray. Dat betekent een mooier beeld en meer speelplezier. De Playstation biedt entertainment op allerlei gebieden.

Games laden

Uiteraard kan je geweldig gamen op de Playstation. Het aanbod aan spellen is gigantisch voor de Playstation. Deze spellen zijn in de winkel te koop. Met de nieuwste Playstation kan je ook online de games aanschaffen. Deze worden dan meteen in de Playstation geladen. Zo heb je niet meer allerlei spellen die ruimte innemen en stof vangen, maar zitten alle spellen opgeslagen in de Playstation.

PSN: Playstation Network

Zo komen we bij de andere mogelijkheid van Playstation, het online netwerk PSN. Via dit netwerk kan je naast games kopen, ook in contact komen met andere Playstation gebruikers. Voor een aantal games bestaan er zelfs online toernooien. Je speelt met de beste van de wereld. Hierdoor kan je nog beter worden in gamen als voorheen. Indien je mee wilt doen met een game kan je online op de evenementenkalender kijken wanneer het volgende toernooi plaatsvindt.

In contact

Naast gamen kan je ook via het Playstation netwerk in contact komen met je vrienden of familie. Dit kan door middel van tekstberichten, chatten en video. Met de Playstation Eye, een kleine camera, kan je zelf filmen of gefilmd worden. En je vrienden en familie kunnen jou zien en jij hen.

EyeCreate

Met de Playstation Eye kan je foto's en video's maken. Deze zijn weer creatief te bewerken met de EyeCreate. Hiermee kan je verschillende effecten toepassen op jouw foto's zoals kleuren, vervormen, filters en trails.

Grenzeloos plezier met je Playstation

Zo zijn er nog talloze mogelijkheden met de Playstation. Gamen met familie of vrienden, online gamen met onbekenden, films kijken, foto's en video's maken en versturen, en foto's en films bewerken. De huidige Playstation is behoorlijk uitgebreid. De Playstation zorgt voor meer spelplezier voor en met mensen over de hele wereld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020