Excite

Waar koop je playstation games?

In de loop der tijd zijn er al meerdere spelconsoles van Playstation verschenen, elk met hun eigen bijbehorende spellen. Toch kun je de meeste oude spellen ook op een nieuwe spelconsole spelen. In ieder geval als je een Playstation 3 hebt, al zijn niet alle Playstation 2 games op zijn opvolger te spelen.

Playstation games zijn overal te koop. Voor de leukste games kun je terecht bij speciale gamewinkels, zoals bijvoorbeeld E-Plaza, Nedgame of Game Mania. En in veel steden kun je vaak ook wel zelfstandige, kleine gamewinkels vinden. Deze winkels hebben een uitgebreid assortiment. Je kunt er niet alleen games, maar ook accessoires voor je Playstation kopen. En heb je nog een oude Playstation 2? Daar zijn soms ook nog wel spellen voor te koop.

Heb je spellen over? Die kun je bij sommige gamewinkels inruilen. Bij Game Mania en Nedgame ruilen ze niet alleen je nieuwe spellen in, ook je oude Playstation 2 games kun je bij deze winkels wel kwijt. Je kunt er dan geld voor krijgen, of een ander spel voor kopen.

Omdat je bij Game Mania en Nedgame je oude spellen kunt inruilen, kun je er dus ook tweedehands games kopen. Wanneer je een tweedehands game in een winkel koopt, kun je er wel vanuit gaan dat het spel gewoon zal werken op je Playstation. En je hebt vaak ook nog een bepaalde tijd om de game terug te brengen als het je toch niet bevalt.

Kun je een game niet vinden in de winkel? Dan kun je het ook bij webwinkels proberen. Op internet is het assortiment games nog uitgebreider. Als je het dan nog niet kunt vinden zou je ook op een website zoals Marktplaats kunnen kijken, of iemand je gewenste game aanbiedt. Zo zou je zeker de game moeten kunnen vinden die je zoekt.

(photo © Valerie Everett)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020