Excite

Een printer kopen? Advies waar je wat aan hebt!

Wil je een printer kopen, dan is advies niet ver te zoeken. Via vrienden hoor je wat voor printer zij hebben, via internet kun je prijzen vergelijken en dankzij dit artikel weet je straks meer over de juiste printer.

Hoe wil je printen?Inktjet, laser... de woorden zeggen je misschien niets, maar zijn wel belangrijk in het aankoopproces van je printer. Gebruik je je printer vooral voor tekstdocumenten, dan is een inktjet voldoende. Let wel op: inktjetprinters zijn langzamer. Voor grote hoeveelheden printjes die je snel wil hebben wil je toch een laserprinter. Wil je bovendien foto's printen in goede kwaliteit, dan ben je ook beter af met een laserprinter.

Doe meer met je printerEen printer kopen doe je natuurlijk omdat je wil printen. Je kunt echter met veel printers nog meer dan alleen dat. Wil je bijvoorbeeld ook scannen, dan kun je een printer kopen die deze functie heeft. Het handige hieraan is dat je nooit meer naar de winkel hoeft om een kopie te maken, bijvoorbeeld van je paspoort. Je legt je paspoort onder de scanner en print gelijk een kopie. Je hoeft op deze manier ook niet nog een aparte scanner te kopen.

Let ook op...Nog wat advies voor je je printer gaat kopen: vraag hoe stil de printer is. Als je een thuiskantoor aan het inrichten bent of je wil je printer bijvoorbeeld in de woonkamer neerzetten, dan is een lawaaierige printer niet wat je wil hebben. Van HP wordt vaak gezegd dat dit merk het minste lawaai maakt, maar vraag dit eens aan de verkoper of lees recensies online. Zo weet je wat je in huis haalt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020