Excite

Een all-in-one printer kopen is goedkoop

Voor zijn prijs moet je dit toestel zeker niet laten. Hij gaat zo vlotjes over de toonbank dat de klassieke printer waarmee je alleen kunt afdrukken, nauwelijks nog te vinden is.

Drie toestellen in één

Met deze all-in one-printer haal je een toestel in huis dat niet alleen kan afdrukken, maar ook kan scannen en kopiëren. Door de toenemende vraag naar deze alleskunners, oogt hun prijskaartje bijzonder aantrekkelijk. Is jouw oude printer aan vervanging toe en besloot je een nieuwe printer te kopen die goedkoop is, dan is dat niet de enige factor die van belang is. Hoe is het gesteld met de kwaliteit van het afdrukken en hoeveel kost één afdruk in vergelijking met toestellen die alleen maar afdrukken?

Verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de all-in-one printer. Een goede standaardprinter die kan kopiëren én scannen heb je al vanaf zestig euro. Die zijn in vele gevallen zelfs uitgerust met usb- camera aansluiting en een geïntegreerde geheugenkaartlezer met een voorbeeldweergave tot maximum 2,5 inch. Jouw digitale camera is uitgerust met een geheugenchip, waarop je jouw scans kunt bewaren en rechtstreeks foto's kunt afdrukken, zelfs wanneer je computer is uitgeschakeld.

Printer met WLAN- module

Sommige printers beschikken over een WLAN-module. Die brengt een draadloze radioverbinding tot stand met jouw notebook of met andere computers thuis of op kantoor. De duurste uitvoeringen drukken zelfs dubbelzijdig af.

Geen verschil in drukkwaliteit

Tussen de goedkoopste en duurste printers is er geen kwaliteitsverschil merkbaar, dat is soms wel het geval met de afdruksnelheid en de papierinvoer.

  • Richtprijs all- in- one standaardprinter: vanaf 60 euro
  • Richtprijs printer met WLAN- module: vanaf 90 euro.
  • Richtprijs dubbelzijdig printen: vanaf 125 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019